Hak løg, hvidløg og riv tomaterne
Sepia-blæksprutte
Forbered rejer og sepia
Steg rejerne i panden (paellera) i olien. Klip benene, følehorn og antenner af med en saks før du lægger dem i panden for at undgå de falder af og senere at de blander sig med fideo-pastaen.
Skær blæksprutten med saks
Hæld olivenolie i Paellera, eller stor pandesteg
Blæk
Læg sepiaen i panden efter at tage rejerne væk
Læg rejer og sepia til side
Tilfør lidt ekstra olie og læg det hakket løg i panden (sofrito - forklaring)
Tilfør revet tomat når løget er klar
Lad retten simrer et stykke tid
Tilfør blækken fra sepia - skær den i stykker så blækken kommer ud
Tilfør sepiastykkerne
Lad retten simrer et stykke tid
Tilfør vand
Lad retten simrer
Varm fideos i en stegepanden uden olie under svag varme
Tilfør fideos (nudlerne)
Når vandet begynder at koge tilsæt rejerne
Mens retten simrer bevæg den rundt lidt med hånden så bunden ikke brænder fast.
Når nudlerne har optaget saften til sig så er retten parat
Forbered portionerne
Værsgo'
-