Go Back
+ servings
havtaske paneret

Paneret havtaskemedaljoner

Cocina en Casa
Dejlig smagfuld fiskeret for børn, unge og voksne i alle aldre
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 20 min
Ret Forret, Hovedret, Tapas
Køkken Spansk
Antal 4

Ingredienser
  

  • 250 g havtaskefilet
  • 2 æg
  • 200 g mel
  • olie
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Skær havtaskefiletterne i små stykker
  • Tilføj salt og peber og læg dem i melen 
  • Røg æggene og tilføj medaljonerne i æggemassen
  • Varm panden med olie
  • Friter medaljonerne på begge sider
  • Læg medaljonerne på en tallerken med køkkenpapir
  • Server med tartarsauce, remoulade eller mayonnaise

Noter

Havtaskemedaljoner spises normalt varme men man kan sagtens opbevare dem i køleskabet og spise koldt dagen efter.