Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Paneret havtaskemedaljoner
Cocina en Casa
Dejlig smagfuld fiskeret for børn, unge og voksne i alle aldre
5
fra 1 stemme
Forb. tid
10
min
Tilb. tid
10
min
Samlet tid
20
min
Ret
Forret, Hovedret, Tapas
Køkken
Spansk
Antal
4
Ingredienser
1x
2x
3x
250
g
havtaskefilet
2
æg
200
g
mel
olie
salt og peber
Sådan gør du
Skær havtaskefiletterne i små stykker
Tilføj salt og peber og læg dem i melen
Røg æggene og tilføj medaljonerne i æggemassen
Varm panden med olie
Friter medaljonerne på begge sider
Læg medaljonerne på en tallerken med køkkenpapir
Server med tartarsauce, remoulade eller mayonnaise
Noter
Havtaskemedaljoner spises normalt varme men man kan sagtens opbevare dem i køleskabet og spise koldt dagen efter.
Udskriv
Pin Recipe