Go Back
varm chokolade

Varm chokolade

Cocina en Casa
Det tager ikke lang tid at forberede varm chokolade men for at få den fulde smag og aroma er det bedst hvis du forbereder den i god tid fx 8 timer før eller dagen før.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 5 min
Samlet tid 10 min
Ret Dessert
Køkken Spansk

Ingredienser
  

  • 300 g mørk chokolade
  • 1 l mælk eller vand
  • salt
  • sukker
  • Evt lidt kanel, vanille eller likør

Sådan gør du
 

  • Skær chokoladen i mindre stykker og tilføj sukker efter behov
  • Varm mælk/vand op i en gryde
  • Tilføj chokolade, lidt salt og evt kanel, vanille eller likør
  • Rør med en træske eller piskeris mens den simrer
  • Vent til chokoladen er kølet ned og sæt den i køleskabet
  • Tag chokoladen ud af køleskabet og varm den op i gryden
  • ¡Listo!