Fireetagers spansk ægge(lag)kage med kartofler, løg, svampe, asparges, rejer og hvidløg
Cocina en Casa
Spansk omeletopskrift til tapas og familiefest
Forb. tid 45 min
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Hovedret
Køkken Spansk
Stor stegepande
Lille stegepande
Spansk tortilla med kartofler og løg - lag 1
Omelet med shiitake-svampe - lag 2
Omelet med grønne asparges - lag 3
Omelet med rejer og hvidløg - lag 4
- 350 g Rejer
- 2 Æg
- 2 fed Hvidløg
Mayonnaise til dressing
- 1 Æg
- 1 dl Planteolie
- 1 spsk Ketchup
- Citronsaft
- Vineddike
- Salt
Spansk tortilla - 1 etage
Skær løg, kartofler ud og tilføj salt
Steg løg og kartofler i planteolie
Pisk æg og tilføj blandingen af stegte løg og kartofler
Hæld æggemassen over i en stegepande
Læg en tallerken ovenpå panden og vend æggekagen i panden
Tag tortillaen væk fra panden over på en tallerken for at køle af
Asparges-omelet - 2 etage
Skræl asparges og skær dem i 1 cm stykker
Tilføj salt og læg aspargeserne i stegepanden
Pisk æg og tilføj blandingen af stegte asparges
Hæld æggemassen over i en stegepande
Læg en tallerken ovenpå panden og vend æggekagen i panden
Tag tortillaen væk fra panden over på en tallerken for at køle af
Shiitake svampe omelet - 3 etage
Skær svampene (hvis stokken er hård er det bedre at fjerne den)
Tilføj salt og læg svampene i stegepanden
Pisk æg og tilføj blandingen af de stegte svampe
Hæld æggemassen over i en stegepande
Læg en tallerken ovenpå panden og vend æggekagen i panden
Tag tortillaen væk fra panden over på en tallerken for at køle af
Omelet med rejer og hvidløg - 4 etage
Hak hvidløg og rens rejerne
Læg hvidløgene først i panden og derefter rejerne
Pisk æg og tilføj blandingen af de stegte rejer
Hæld æggemassen over i en stegepande
Læg en tallerken ovenpå panden og vend æggekagen i panden
Tag tortillaen væk fra panden over på en tallerken for at køle af
Serving: 200gCalories: 200kcal