Handelsvilkår og betingelser

Vi opfordrer dig til at læse disse vilkår og betingelser grundigt igennem, inden du tilmelder dig. Så ved du, hvad du siger ja til og du får samtidig det bedste indblik i, hvordan du får mest muligt ud af at bestille og at købe hos os.

1. Oplysninger om Cocinaencasa.dk

Hjemmesiden Cocinaencasa.dk er ejet af firmaet Estudio Branded Work SL med adresse i Calle Vallirana 41, 08006 Barcelona, Spanien. NIF/CVR: B64969611. Email: hola@cocinaencasa.dk.

2. Priser

Alle priser er inklusive fragt, moms og andre afgifter. Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på websitet.

Prisen for et abonnement består normalt af et periodemæssigt abonnementsgebyr fx et månedligt gebyr.

Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 20 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler os, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (abonnementet vil herved ophøre).

Der tages forbehold for følgende omstændigheder: Force majeure (Pkt 11), leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

3. Ordrebekræftelse

Du kan kun tegne et måltidskasse abonnement, hvis du er mindst 18 år. Når du har ansøgt om et abonnement på vores hjemmeside, vil vi bekræfte modtagelsen ved at sende en besked til den e-mail adresse, du indtastede. Aftalen mellem dig og Cocina en Casa er først indgået, når vi i en ny e-mail til dig bekræfter, at produkterne er blevet eller vil blive sendt til dig.

Abonnementsaftalen medfører, at du én gang pr. kalendermåned, får leveret en måltidskasse til den adresse, du har angivet. Visse særlige abonnementer for eksempel gavekassen kan være begrænset til én levering, således at aftalen kun gælder for denne konkrete levering og automatisk ophør derefter. Vores måltidskasse er typisk sammensat af flere forskellige varer, der leveres i en samlet emballagepakke.

Når du modtager ordrebekræftelsen, skal du sikre at den er i overensstemmelse med din bestilling. Hvis du opdager fejl, eller har ændringer til din ordre bedes du venligst kontakte os på service@cocinaencasa.dk.

4. Betaling

Ved indgåelse af dit abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

Den første periodemæssige abonnementsgebyr betales straks i forbindelse med din ansøgning om abonnement og efterfølgende periodemæssige abonnementsgebyrer betales normalt den første hverdag på måneden. Hvis din ansøgning om abonnement ikke imødekommes, vil der ikke blive betalt noget gebyr.

Betaling skal ske med kredit- eller betalingskort. Du accepterer, at vi kan opkræve periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på websitet eller ved at du sender en e-mail til hola@cocinaencasa.dk.

Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig.

Hvis du skal du ændre, herunder slette eller fornye, dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på websitet eller ved at du sender en e-mail til hola@cocinaencasa.dk.

Vi gør opmærksom på, at tilbud og rabatter ikke kan kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

5. Leveringstid

Efter indgåelse af et abonnement, vil du modtage en måltidskasse hver måned. Afhængig af hvornår i en kalendermåned du har tegnet et abonnement, vil den første pakke med varer blive leveret i løbet af samme måned eller næste måned. En anslået leveringstid er angivet i den meddelelse, du modtager, når måltidskassen er blevet eller vil blive sendt til dig.

Hvis en vare er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende produkt i den aktuelle kalendermåned. Det vil i så fald ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

6. Opsigelse og fornyelse

Du og Cocina en Casa kan til enhver tid og uden begrundelse opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

Du kan afmelde eller pause dit abonnement ved at gå ind på din konto.

7. Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når du køber varer på nettet. Der er dog enkelte undtagelser, fx ved levering af mad og drikke eller billetter til et kulturarrangement på en bestemt dato. Fødevarer kan ikke returneres efter afsendelse af måltidskassen.

8. Klager

Du har ligesom alle andre forbrugere mulighed for at klage direkte til virksomheder i andre EU-lande. Hensigten med den europæiske klageportal er at gøre det nemmere for både forbrugere og netbutikker at håndtere klagesager på tværs af grænserne. Denne mulighed skal du naturligvis også have. Du kan finde link til klageportalen her http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog, at du vil tage kontakt med direkte med os og vi er altid parat til at hjælpe vores kunder.

9. Returpolitik

Hvis du vil returnerer en eller flere varer til os grundet defekt, vil vi undersøge det returnerede produkt og give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling. Vi udfører normalt tilbagebetaling snarest muligt og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog information om, at købet ønskes annulleret.

10. Ansvar

Som forbruger reguleres vores ansvar for de leverede varer af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237). I øvrige tilfælde er vi kun ansvarlig for brud på disse vilkår, og kun for et samlet beløb svarende til dit årlige abonnementsgebyr, med mindre der foreligger tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig adfærd. Disse begrænsninger gælder alene såfremt de er i overensstemmelse med gældende dansk lov.

11. Force Majeure

Cocina en Casa er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af ​​nogen af ​​vores forpligtelser i henhold til et abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsning) følgende:

  • Strejker, lockout eller andre faglige aktioner;
  • Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig eller trussel eller forberedelse til krig;
  • Brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, epidemier eller andre naturkatastrofer;
  • Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og
  • Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

Vores ydelser i henhold til ethvert abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Vi vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe force majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til abonnement kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

12. Lovvalg og værneting

Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med spansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit abonnement, skal afgøres ved de spanske civile domstole.

13. Intellektuel ejendomsret

Du kan til personlig brug udskrive en kopi eller downloade uddrag af sider på webistet. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en licens fra os eller vores licensgivere.

Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om Cocina en Casa, vores produkter og/eller abonnementer, som du har anført på websitet, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores website, på sociale medier og ved anden markedsføring.

14. Overdragelse of rettigheder og pligter

Du må ikke overdrage dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet uden vores forudgående skriftlige samtykke. Cocina en Casa kan til enhver tid i din abonnementsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet.

15. Tilføjelser og ændringer

Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, informerer os om, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (i givet fald vil dit abonnementet vil straks ophøre).