Spansk måltidskasse & tapas
Cocina en Casa

Forkæl dine smagsløg med sortfodsskinke, tapas og autentiske spanske delikatessen! Abonnér på Cocina en Casa og genskab dine sydlige kulinariske oplevelser hjemme i køkkenet.

Modtag en gang, eller hver anden måned, ægte spansk gastronomi og førsteklasse tapas for 695,- inklusive fragt. Der er ingen binding og du kan opsige når du vil eller sætte på pause.

Måltidskassen indeholder sortfodsskinke Jamón de bellota ibérico af spanske fritgående grise fodret med agern, og mange andre lækre delikatessen.

Cocina en Casa | Måltidskasse

Månedlig abonnement

Adresseoplysninger

Cocina en Casa | Måltidskasse

Abonnement hver 2. måned

Adresseoplysninger
sortfodsskinke

Hvilke produkter får jeg leveret i måltidskassen Cocina en Casa?

sortfodsgrise

Vi udvælger de absolut bedste spanske varer direkte fra producenterne. Nogle af produkterne som lagret sortfodsskinke er en dyr fornøjelse, men i de 30 år jeg har boet i Spanien har jeg ikke prøvet en god billig jamón ibérico endnu, så hvis du vil nyde sortfodsskinke af høj kvalitet, må du også være parat til at betale en vis pris. Du bør vide at før sortfodsskinken kommer ud i handlen, så har sortfodsgrisene været på olden og levet fritgående på de spanske højslette i mindst 14 måneder hvor de spiser agern (bellota) og efter slagtning bliver skinkerne lagret i 24-36 måneder, så alt i alt går der 5 år fra en so bliver drægtig til den endelige vare er parat. Det er næsten 10 gange længere end slagtesvin på farestald der kommer i handlen efter 6 måneder sålænge de ikke kommer på frostlager hvilket aldrig vil være tilfældet med sortfodsskinke.

Men der er mange andre interessante spanske madvarer end sortfodsskinke som faktisk ikke koster så meget og kan være svære at finde i de danske supermarkeder og derfor vil du også få typiske spanske produkter til jeres egen hjemmelavet mad med spansk smag.

For at du kan få det største udbytte af din spanske måltidskasse modtager du også vores spanske madopskrifter og menuer. Der er alt fra grønt, havet, kød, olivenolie, krydderier og tapas-anretninger du kan forberede uden problemer hjemme i køkkenet. Vi lægger vægt på sundheden og du vil blandt andet få spanske bælgfrugter som passer fint med de nye officielle kostråd fra Fødevareinstituttet der anbefaler at bruge planteolier og spise planterigt.

Hvornår får jeg leveret måltidskassen?

Levering foregår i uge 3 eller 4 hver måned og vi sender dig en besked med trackingnummer når din måltidskasse bliver sendt ud. For at vi kan garantere at du modtager din første ordre i samme måned anbefaler vi at du bestiller med mindst 2 ugers varsel.

kalender_2021_levering_maanedlig