Vidste du at katalanerne også spiser medisterpølse?

De kalder den Botifarra, men i stedet for at spise medisterpølse med kartofler og brun sovs, så vælger katalanerne stegte hvide bønner med iberisk bacon og Alioli.

medisterpoelse hvide boenner
medister med bønner

Medisterpølse med hvide bønner

Cocina en Casa
Botifarra med stegte hvide bønner er en klassisk katalansk variant af vores medisterpølse med kartofler
5 fra 2 stemmer
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 15 min
Ret Hovedret
Køkken Cataluña
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 Medisterpølse
  • 600 g Kogte hvide bønner
  • 1-2 fed Hvidløg
  • 100 g Iberisk bacon

Sådan gør du
 

Medisterpølse

  • Steg medisterpølsen i solsikkeolie eller olivenolie

Stegte hvide bønner

  • Skyl bønnerne i koldt vand
  • Hak hvidløg
  • Snit bacon i stykker
  • Varm stegepanden og tilføj bacon og hvidløg
  • Hæld de hvide bønner i stegepanden
  • Steg bønnerne til de er varme

Skriv en kommentar

Opskrift Vurdering