Vidste du at katalanerne også spiser medisterpølse?
De kalder den Botifarra, men i stedet for at spise medisterpølse med kartofler og brun sovs, så vælger katalanerne stegte hvide bønner med iberisk bacon og Alioli.
![medisterpoelse hvide boenner](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossless,ret_img,w_400,h_533/https://cocinaencasa.dk/wp-content/uploads/2021/02/medisterpoelse-hvide-boenner.jpg)
![medister med bønner](https://sp-ao.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossless,ret_img,w_360,h_360/https://cocinaencasa.dk/wp-content/uploads/2021/01/opskrift-medisterpoelse-med-boenner-500x500.jpg)
Medisterpølse med hvide bønner
Ingredienser
- 1 Medisterpølse
- 600 g Kogte hvide bønner
- 1-2 fed Hvidløg
- 100 g Iberisk bacon
Sådan gør du
Medisterpølse
- Steg medisterpølsen i solsikkeolie eller olivenolie
Stegte hvide bønner
- Skyl bønnerne i koldt vand
- Hak hvidløg
- Snit bacon i stykker
- Varm stegepanden og tilføj bacon og hvidløg
- Hæld de hvide bønner i stegepanden
- Steg bønnerne til de er varme